You are here

Segway Natuurtour Hoge Veluwe (lang)

Segways flankeren het overzicht met diverse bezienswaardigheden in Nationaal Park de Hoge Veluwe

Deze tocht voert ons door het park de Hoge Veluwe tussen Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Dit park is voorzien van verharde fietspaden waarover we comfortabel met onze Segways de bossen, de heide en het stuifzand kunnen verkennen.

Bulli, de volkswagen T2 en onze SegwaysDe standaard vertrekplaats voor onze tocht is de parkeerplaats bij de ingang van het park in Hoenderloo, maar in overleg kan ook voor één van de andere parkeerplaatsen van het park worden gekozen. Dit betekent dat u uw Segway-tocht eenvoudig kunt combineren met een bezoek aan één of meer van de bezienswaardigheden in het park, zoals het bezoekerscentrum, het Museonder, het Kröller-Müller museum, de beeldentuin of het jachtslot St. Hubertus.

We beginnen de tocht met een korte uitleg over de werking van de Segway. Hoewel het rijden op een Segway bijzonder eenvoudig is, heeft u toch enkele minuten nodig om de beginselen onder de knie te krijgen en ontspannen en comfortabel rond te rijden. Omdat er bij Nice2Seg maximaal 4 personen per tocht mee kunnen doen, bent u verzekerd van een optimale persoonlijke begeleiding.

De route is ongeveer 21 km. lang en we zullen ongeveer 2,5 uur onderweg zijn. Uiteraard is dat afhankelijk van het aantal stops (en de duur daarvan) dat u onderweg wilt maken voor bijvoorbeeld een bezoek aan een wildobservatieplaats of het nemen van foto's.

Voor deze tocht betaalt u €60 per persoon. Dit is exclusief toegang tot het Nationaal Park (€10,95 voor volwassenen) en exclusief eventuele parkeerkosten (€3,90 aan de parkingang, €7,75 binnen het park). De toegang tot het park is geldig gedurende de hele dag en is inclusief toegang tot het Museonder en inclusief het gebruik van de bekende witte fietsen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering. Let u alstublieft ook op onze voorwaarden.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer